första arkitekthjälpen

Ni kanske just nu går och funderar på en framtida ombyggnad, tillbyggnad eller om ni rent av ska bygga ett nytt hus? Det är många frågor i början av ett projekt som kan verka oöverskådliga. Att tänka rätt från början är en bra start så att man undviker onödiga kostnader längre fram. Men främst – att man verkligen får det hus och den miljö man drömmer om. Och att man inte efteråt tänker  ”varför gjorde vi inte så istället!” 

Genom min tjänst ”första arkitekthjälpen” kommer jag ut till er på plats och ger mina första goda råd. Det kan handla om vad jag anser vara möjligt att göra i förhållande till husets karraktär, detaljplanen för området och rådande regelverk. Och om ni ska bygga nytt då är placeringen av huset helt avgörande för det färdiga resultatet. Ett hus ska samspela med platsen så att både tomten och huset kommer till sin rätta. Att tomten och huset ”gifter sig” med varandra.

En sådan rådgivning kostar 3600 kr inkl moms och tar cirka1- 2 timmar. Du kan boka din tid i knappen nedanför, bokningen är bindande. Om du är osäker så kan du boka ett kostnadsfritt möte först. Du hittar mötesbokningen på min kontakt sida.

Sagt om Första Arkitekthjälpen från tidigare kunder:

”När vi skulle starta vårt projekt med att bygga till vår sommarstuga, kände vi att vi behövde lite hjälp på vägen. Vi hittade då ”Första arkitekthjälpen” och bokade in ett första möte. Det fick oss att se på vårt projekt med nya ögon – med Karins professionella blick och kunskap kände vi oss trygga att ta nästa steg. Det började med en liten ombyggnad och nu har vi färdiga ritningar till en komplett tillbyggnad som gör vår sommarstuga till ett boende som fungerar året om.” Jimmy och Malin
”Vi anlitade Karin för att komma vidare i tankarna om en tillbyggnad. Hon plockade snabbt upp våra visioner och kom med lösningar på flera knepiga förutsättningar. Nu vet vi hur vi kan få till det på ett bra sätt!” 
Camilla